15.-17.9. OpenFest ja Kristian-elokuvan esitykset

Syyskuun tapahtumassa 15.-17.9 on mielenkiintoinen ohjelma. Vieraana on silloin Miko Puustelli Keski-Suomesta.

Viikonlopun kaksi erityistä asiaa ovat Kristian-elokuvan esitykset perjantaina klo 21 ja lauan-taina klo 17 sekä lauantain evankeliointikoulutus, joka tapahtuu yhteistyössä Hyvä Sanoma ry:n kanssa. Lauantaipäivässä on Mikon lisäksi mukana Hämeen alueen yhteysevankelista Teemu Kaski ja ihmisiä myös muualta Hämeen alueelta. Voit tulla rohkeasti mukaan lauantaipäivään innostumaan ja rohkaistumaan.

Muistetaan myös kutsua ihmisiä mukaan tilaisuuksiin sekä rukoilla niiden puolesta! Ja muistetaan tulla itsekin paikalle!

Ohjelma:
Pe 15.9.
Klo 19:00 Sydän avoinna -tilaisuus, Miko Puustelli, Anne Katto-Davidsson
Klo 21:00 Kristian-elokuva

La 16.9. Klo 9:30- Evankeliointitapahtuma / -koulutus
Klo 9:30 Kokoontuminen rukoushuoneelle; rukousta & käytännön ohjeita
Klo 10:30 Toritapahtuma: hengellisiä lauluja torilla ja ihmisten kohtaamista
Klo 13:00 Ruokailu
Klo 14:00 Opetusta ja yhteistä keskustelua evankelioinnista
Klo 17:00 Kristian-elokuva
Klo 19:00 Sydän avoinna -tilaisuus, Teemu Kaski, Miko Puustelli, Tuomas Kannisto & co

Su 17.9.
Klo 11:00 Jumalanpalvelus, Miko Puustelli

Tapahtuman yhteydessä on kaksi Kristian-elokuvan esitystä. Kristian-elokuva on harvinaisuus suomalaisessa elokuvamaailmassa. Se on tehty pienellä budjetilla vapaaehtoistyönä ammattimaisella otteella. Elokuvan tekoon on osallistunut suuri joukko vapaa-ehtoisia, joista suurin osa on Saarijärveltä ja sen lähialueilta. Sitä esitetään ympäri maatamme ja laajemminkin.

Elokuva perustuu maailman kuuluun John Bunyanin kirjaan ”Kristityn Vaellus”. Vaikka kirja on kirjoitettu 1600-luvulla, siinä olevat tarinat ovat edelleen ajankohtaisia. Elokuva on koskettava, puhdistava ja parantava kokemus. Road Movie -tyyppinen fantasia-elokuva kos-kettaa katsojaansa syvältä. Musiikki ja upea maisema- ja kopterikuvaus ovat saaneet erityistä kiitosta. Huomattavaa on, että pääkuvaajana toiminut Juha-Pekka Paananen on voittanut Vuoden Luontokuva -palkinnon syksyllä 2016.

Elokuva uppoaa hyvin suomalaiseen sielunmaisemaan. Kristinuskon todellisuus välittyy erilaisten fantasiahahmojen kautta. Ne edustavat niitä haasteita, kiusauksia ja epäuskonkin syövereitä, joita kristitty vaelluksessaan joutuu kohtaamaan. Miten päähenkilö selviytyy Epätoivon, Ahneuden, Viettelijän tai Ennustaja-Saigan pauloista? Tule katsomaan!