6.4. Kristittynä tässä ajassa

Kristittynä tässä ajassa – miten tunnistaa eksytys?

Terapeutti ja kirjailija Salme Blomster luennoi aiheesta Forssan Torikirkolla lauantaina 6. huhtikuuta klo 12.00-16.00.
Jokioisten ja Tammelan luterilaiset seurakunnat, Ev.lut. Kansanlähetys, Forssan Helluntai- ja Vapaaseurakunta sekä Ystäväkirkko järjestävät yhdessä tilaisuuden, jossa tarkastellaan ajan hengellisiä ilmiöitä ja suuntauksia kristinuskon valossa. Asioihin syventynyt Salme Blomster opettaa aiheesta. Tilaisuudessa on myös mahdollista esittää kysymyksiä ja keskustella mieleen nousseista aiheista.

– Erilaiset itämaiset ja newage-opit ovat ujuttautuneet kristiuskon piiriin niin, ettei niitä enää edes pidetä vieraina, harhaoppeina tai eksytyksinä. Menetysteologia on syrjäyttämässä ristinteologiaa, tunteista ja kokemuksista on tullut uskon mitta, parantuminen on ohittanut parannuksen tekemisen. Elämme aikoja, jolloin valhe on pukeutunut totuuden kaapuun ja samalla meille tarjotaan Jeesusta, joka on eri kuin Raamatun Kristus. Sana kristillinen laitetaan eksytyksiin etuliitteeksi ja oletetaan, että tarkoitus pyhttää keinot. Kuitenkaan esimerkiksi jooga, mindfullness, enneagrammi jaenkelioppi eivät ole kristillisiä saati raamatullisia, koska niiden juuret ja hedelmät eivät kestä Sanan valoa, kertoo Salme päivän teemoista.

Päivässä on tarjolla keittoruokailu, jonka vuoksi ilmoittautumista toivotaan ke 3.4. mennessä allergioiden ja ruuan riittävyyden takia. posti@jaanapollanen.fi tai 044 974 5335 / Jaana
Sydämellisesti tervetuloa, läheltä ja kaukaa!