8.-11.8. OpenFest-tapahtuma

Elokuun toisena viikonloppuna 8.-11.8. on tulossa monipuolinen ja hengellisesti vahva tapahtuma. Tarkoituksena on, että voisimme olla kertomassa sanomaa pelastuksesta sanoin, sävelin ja käytännön teoin niin lapsille kuin aikuisillekin.

Torstai-iltana on musiikkipainotteinen tilaisuus, jossa on mukana Jaana Pöllänen ja Ville Uusitalo.

Perjantain ohjelma alkaa jo klo 10 pidettävällä ”Paineet pois evankelioinnista” -koulutuksella. Erilaisessa ja keskustelunomaisessa koulutuksessa on mukana mm. Teemu Kaski, entinen nyrkkeilyn SM ja nykyinen Hyvä Sanoma ry:n Hämeen alueen yhteysevankelista. Keskustelun ja käytännön esimerkkien avulla voidaan rohkaistua ihmisten kohtaamiseen. Lounaan jälkeen lähdetään yhdessä kaupungille kohtaamaan ihmisiä. Tähän on suunniteltu erilaisia toimintoja, jotta itsensä araksikin kokevat voivat tulla rohkeasti mukaan porukkaan. Perjantai-illan tilaisuudessa Teemu puhuu. Illan tilaisuuden jälkeen on vielä nuorille nuortenilta.

Lauantaina on meillä upea mahdollisuus järjestää torille musiikkia parhaaseen aikaan klo 10-11. Lauantaipäivän vieraana on Roberto Brandao, joka on tullut monille suomalaisille tutuksi Voice of Finland -laulukilpailun myötä. Roberton elämä on ollut vaiherikasta ja tänään hän kokee kutsumuksekseen palvella Jumalaa Suomessa. Robertosta on haastattelu Ristin Voitossa ja se on luettavissa myös verkkolehdestä (https://www.ristinvoitto.fi/ristin_voitto/uutiset/unelmana_rakkauden_parantamat_perheet/). Kaupungin sääntöjen takia kovin suoraa hengellistä tilaisuutta torilla ei voi toriaikana järjestää, mutta samanlaisissa tilanteissa aikaisemminkin esiintyneen Roberton kokemus on, että Pyhän Hengen vaikutusta ja ilmapiiriä ei voi estää.

Lauantaina iltapäivällä on lapsiperheille PuistoAction-tapahtuma rukoushuoneelta katsottuna parkkipaikan takana olevassa puistossa. Illalla on musiikillinen tilaisuus, jossa Roberto laulaa.

Koko tapahtuman ajan meillä on mukana YWAMin eli Missionuorten opetuslapseuskoulun tiimi. He todistavat, ovat osaltaan mukana musiikissa ja evankeliointitoiminnoissa. Ryhmänä he vastaavat sunnuntain jumalanpalveluksesta.

Monenlaista ohjelmaa me voimme järjestää, mutta kaikessa tarvitsemme kolmenlaista yhteistä työtä, jotta tapahtuma voisi onnistua tarkoitetulla tavalla eikä olla vain ohjelmaa:

  1. Rukoillaan tilaisuuksien, esiintyjien ja osallistujien puolesta.
  2. Kutsutaan mukaan ihmisiä. Henkilökohtainen kutsu on aina tehokkainta.
  3. Osallistutaan järjestelyihin. Tällainen tapahtuma tarjoaa monia mahdollisuuksia osallistua. Ota rohkeasti yhteyttä!