Alfa-kurssi

Tässäkö tämä elämä on? Mikä on elämäni päämäärä? Onko Jumalaa? Näitä kysymyksiä pohtivat monet ihmiset ympäri maailman. Näitä kysymyksiä saa kysyä ja löytää vastauksia Alfa-kurssilla.

Alfa on kymmenen viikon mittainen kurssi, jolla käsitellään kristinuskon perusasioita leppoisassa ilmapiirissä luentojen ja keskustelujen kautta. Yhteyttä luodaan kahvikupin ja pienen syömisen ääressä.

Alfassa jokainen saa esittää kristinuskoon liittyvät vaikeatkin kysymyksensä ääneen. Alfa on suunniteltu erityisesti etsijöille ja hiljattain uskon löytäneille, mutta se sopii muillekin. Yhteisten keskustelujen kautta tututkin uskon asiat saavat uutta syvyyttä. Mahtavaa Alfa-kursseissa on myös ystävyyssuhteiden syntyminen ja syventyminen yhteisen ajan sekä kokemusten ja ajatusten jakamisen myötä.

Kevään 2019 Alfa-kurssi alkaa 11.2. klo 18. Alfa-kurssin kokoontumiset jatkuvat kerran viikossa maanantai-iltaisin. Aiheina on mm. Kuka Jeesus? Miten ja miksi rukoilen? Miten Jumala johdattaa meitä. Kokoontuminen alkaa pienimuotoisella yhteisellä syömisellä, jatkuu alustuksella illan aiheesta, jonka jälkeen siitä keskustellaan ryhmissä. Yksi kokoontuminen kestää noin 2 tuntia. Lisäksi kurssiin kuuluu viikonloppu, joka keskittyy Pyhään Henkeen. Viikonlopun ajankohdasta sovitaan kurssin alussa.

Osallistuminen Alfa-kurssille on ilmaista. Hyvin suositeltavaa on
ostaa Alfa-kurssin työkirja, jossa on kunkin aiheen keskeiset asiat. Työkirjan hinta on 8€. Työkirjoja on saatavilla kurssin alussa. Ruokailuiden kustannuksiin voi osallistua vapaaehtoisella lahjoituksella.

Lisää Alfasta voi lukea netistä kokeilealfaa.fi.

Lisätietoja voi kyselläa Maija Heiskaselta p. 050-540 3256.

Scroll to Top