ICEBREIKKERI-tapahtuman artistit

Roisi Roni on tullut tunnetuksi Immanuel-nimisen räp-duon toisena osapuolena. Nykyisin omaan soolouraan panostava sanataiteilija työskentelee Kontulan Metrokappelilla nuorisotyössä, työstää uutta musiikkia ja keikkailee.

Youtube

Pitkän linjan räppipää ja freestyle mc. Sunnuntaisin vääntää biittejä aamujumiksen jälkeen ja tarvittaessa transformoi vaikka deejiiksi. Sydäntä, sanomaa ja rootsia meininkiä algoritmien aikakaudella.

Still alive, still me. Blessed and forever fresh… 

facebook.com/harrihoudinimusic

soundcloud.com/harrihoudini

instagram.com/funkyhoudini

Moikka! Mä oon Sinervon Miika Inkeroisten helluntaiseurakunnan nuorisopastori. Mul on etuoikeus olla puhumassa Icebreikkeri- tapahtumassa. Näiden kahden päivän aikana haluun rohkaista Ja antaa eväitä oman kutsun löytämiseen. Tää tapahtuma tulee olemaan todella huikea startti vuodelle 2019 ja mä haluun nähä just sut siellä!

Jesaja 41:10
älä pelkää, sillä minä olen kanssasi. Älä pälyile ympärillesi, sillä minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.

https://www.instagram.com/miikajohannesofficial/

Moi! Oon Joona, Tamperelainen muusikko, joka työskentelee YWAM-lähetysjärjestössä. Mun sydän palaa musiikille ja medialle, sekä vaikuttamiselle niiden kautta. Tahdon välittää taivaallista rauhaa ja huolettomuutta!

Youtube

Graffititaiteilija Pete Nieminen alias Hende on mies, josta yksi kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa… Käy katsomassa töitä hänen Instagramistaan!

https://www.instagram.com/hendenvaara/

Palaa takaisin

Forssan helluntaiseurakunta