Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 11.00. Kuukauden viimeisenä sunnuntaina yleensä olohuoneilta klo 16.

Jumalanpalvelus on koko seurakunnan yhteinen tilaisuus. Jumalanpalvelus koostuu saarnasta, musiikista, henkilökohtaisista puheenvuoroista ja rukouksesta. Pidämme tärkeänä, että jumalanpalvelus on koko seurakunnan yhteinen juhla, jossa ihmiset voivat osallistua. Kaikissa tilaisuuksissa on mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen.

Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina vietämme ehtoollista jumalanpalveluksessa. Seurakunnassamme on käytössä ns. ehtoollisvieraanvaraisuus. Uskomme, että raamatullinen järjestys on, että ihminen tulee uskoon ja käy upotuskasteella ja tulee ehtoollisyhteyteen. Uskomme myös, että ehtoollinen kertoo syvästä Jeesuksen uskovien yhteydestä, kyseessä on ”Herran pöytä”, johon hän kutsuu omiaan. Siksi nykyinen kristikunnan jakaantunut tilanne huomioiden ajattelemme, että, on perusteltua sallia niiden tilaisuudessamme vierailijoina olevien toisella tavalla kastettujen, mutta uskossa olevien osallistua ehtoolliselle kanssamme.

Jumalanpalveluksen aikana n. klo 11:30 alkaen on alakerrassa lapsille pyhäkoulu.

Olohuoneilloissa on ollut hyvä fiilis. Mukava puheensorina ihan tavallisten arjen asioiden jakamisessa. Keskusteluissa kuullut ajatukset ovat antaneet paljon ajateltavaa. Iloisia kohtaamisia niin suomalaisten kuin maahanmuuttajien välillä sekä nuorten ja iäkkäämpien kesken.

Katso tulevat Jumalanpalvelukset >

Scroll to Top