Kairos-kurssi haastaa mukaan Jumalan suureen suunnitelmaan!

Kairos-kurssi on kaikille kristityille tarkoitettu tunnustustenvälinen, opetuslapseuttava, lähetysaiheinen intensiivikurssi, joka kouluttaa, inspiroi ja haastaa aktiiviseen osallistumiseen Jumalan suureen suunnitelmaan!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to dFlip 3D Flipbook Wordpress Help documentation.

Kairos-kurssin tausta

Filippiineillä oli tehty lähetystyötä jo pitkään. Haasteet olivat suuret. Monille saarille levittäytyneessä valtiossa oli paljon erilaisia etnisiä ryhmiä, joilla oli oma kieli ja kulttuuri. Länsimaista tulleet monet lähetit tekivät työtä etupäässä jo saavutettujen kansanryhmien parissa. 90-luvun alkupuolella syntyi näiden tilanteiden keskellä näky saada paikalliset tavoittamaan heidän lähellään olevia. Tätä varten muodostui Kairos-kurssi jakamaan näkyä ja antamaan käytännön valmiuksia. Tänä päivänä Filippiineillä on seurakunta lähes kaikissa kansanryhmissä. Lisäksi nykyään Filippiinit on niiden kymmenen maan joukossa, jotka lähettävät eniten lähetystyöntekijöitä eri puolille maailmaa. 

Maailmanlaajuisesti haaste on edelleenkin suuri. Noin 7000 etnistä ryhmää pidetään saavuttamattomina kansoina, joiden keskellä ei ole omalla kielellä toimivaa seurakuntaa. Jumalan antama tehtävä: ”valtakunnan evankeliumi julistetaan kaikille kansoille” on vielä kesken. 

Kairos-kurssin sisältö

Kairos-kurssi on edelleen haastamassa mukaan Jumalan suureen suunnitelmaan.  Kaikki eivät lähde maailmalle. Täällä paikallisestikin voi olla mukana Jumalan lähetystehtävässä. 

Kairos-kurssin sisältö käy läpi Raamatun sanomaa lähetystyöstä, lähetyshistoriaa, sekä yleisiä ja käytännöllisiä näkökulmia tämän päivän työhön. Aiheita käsitellään hyvin monipuolisella tavalla, johon kuuluu mm. luentoja, videoita, keskusteluja, rukousta, kokemuksellisia tehtäviä jne. 

Kurssi sisältää paljon tietoa, mutta tärkeämpää on hengellinen silmien avautuminen ja innostuminen mukaan Jumalan suureen suunnitelmaan. 

Tule mukaan

Kairos-kurssi järjestetään Forssan helluntaiseurakunnassa marraskuun ensimmäisenä ja kolmantena viikonloppuna, 1.-3. ja 14.-17.11. Osallistumismaksu on 60€. Lisäksi ruokailuista on vapaaehtoinen ruokamaksu. Ilmoittautuminen 20.10. mennessä ja lisätiedot: Tommi Hintsanen, 050-386 9939 tai tommi.hintsanen@fohe.fi. Lisää Kairos-kurssista voit lukea www.kairoskurssi.fi.