Taidepiiri

”Luovuutemme on Jumalan lahja meille. Luovuutemme käyttö
on meidän lahjamme Jumalalle.” (Julia Cameron).

Maalaustaiteeseen keskittyvä taidepiiri toimii seurakunnassamme aktiivisesti. Taidepiirin myötä moni on uskaltautunut kokeilemaan maalaamista ensimmäistä kertaa elämässään ja saanut huomata, että osaavassa opetuksessa valsta-alkajakin saa aikaan hienoja teoksia. Sen lisäksi ”kuvallisten ilmaisukeinojen, värien ja mu
otojen parissa työskenteleminen irrottaa jälleen kerran mielenmaailman arkikokemuksista ja antaa oman rentouttavan ja tunne-elämää tasapainottavan vaikutuksensa. Tekemisen myötä vähitellen luova energia alkaa purkautua ja sisäinen hyvänolon tunne lisääntyy. Merkityksellistä luovassa ilmaisussa onkin itse tekeminen”, tuumii taidepiirin vetäjä Vesa Viljanen.

Opetus koostuu sekä teoriaopetuksesta (värioppi, maalaustekniikat, eri välineiden käyttö jne.) että käytännön tekemisestä. Teemme maalausten lisäksi itse myös maalauspohjia. Opetus on henkilökohtaista, konkreettista ja ohjaavaa. Yhdessä tekeminen on kannustavaa ja innostavaa. Toisiltamme saatu palaute ja ideat auttavat kehittymään.

Tarkempia tietoja asiasta ja ryhmien kokoontumisista voi kysellä:  Vesa Viljanen, 044-359 1325

Forssan helluntaiseurakunta