18.2. Jumala kuulee -rukousohjelma

Jumala kuulee ja hän todella haluaa kuulla meitä! Rukousohjelmassa rukoillaan katsojien lähettämien rukousaiheiden puolesta. Lisäksi saadaan kuulla kertomuksia rukousvastauksista.

Onko sinulla murheita omassa elämässäsi tai huolta läheisistä? Voit lähettää rukousaiheita tämän tapahtuman kommentteihin jo etukäteen tai lähetyksen aikana tai viestillä numeroon 050-386 9939. Yhdessä saamme sitten pyytää Jumalalta apua näihin asioihin ja kiittää hänen hyvyydestään!

Ohjelma striimataan seurakuntamme Facebook-sivulla. Ohessa on linkki ohjelmaan. Tämän kautta voi myös jättää rukousaiheita. Linkki: https://fb.me/e/3enISWsar

Lue myös nämä

28.4. FamiJumis

FamiJumis on perheiden ja kaikenikäisten yhteinen toiminnallinen perhekirkko sunnuntaina 28.4. klo 16. Alun ohjelmallisen osuuden jälkeen on erilaista toimintaa ja kahvio. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää »

Kesän 2024 Kids’ Action Camp

Kesän yksi kohokohtia on lastenleiri. Tulevan kesän leiri pidetään 8.-11.7. Kaitalammin leirikeskuksessa.  Leirillä on monenlaista kivaa tekemistä: pelejä, uintia, iltanuotiot, erilaisia aktiviteetteja ja paljon muuta.

Lue lisää »

3.4. Ruoka-avun jakoa

Huhtikuun ruoka-avun jakaminen on tuttuun tapaan kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona 3.4. klo 17-18. Ruoan lisäksi on kahvitus ja mahdollisuus keskusteluun.

Lue lisää »
Scroll to Top