Forssan helluntaiseurakunta

Forssan helluntaiseurakunta muodostuu Jeesuksen armahtamista ihmisistä. Seurakunnan erilaisia ihmisiä yhdistää usko Jeesukseen. Seurakunnan elämässä haluamme noudattaa Jeesuksen mallia: hän kohtasi niin elämässään onnistuneita kuin epäonnistuneita ihmisiä, kutsui heitä uskomaan Jumalaan ja auttoi heitä elämässään.

Seurakunnan toiminnan keskipisteenä on sunnuntain jumalanpalvelus. Merkittäviä toimintoja ovat tiistain sanan ja rukouksen illat, nuortenillat perjantaisin, lasten pyhäkoulu jumalanpalveluksen aikana sekä Kids’ Action –tapahtumat. Lisäksi on monenlaista muuta toimintaa ja tapahtumia, joista saat tietoa näiltä sivuilta. Toimintamme on avointa kaikille ja olet tervetullut tilaisuuksiimme.

Seurakuntamme on osa Suomen helluntaiherätystä, johon kuuluu n. 45 000 ihmistä ja n. 250 seurakuntaa. Paikallisten seurakuntien toiminnan lisäksi helluntaiherätyksellä on monipuolista valtakunnallista toimintaa mm. koulutuksessa, päihdetyössä, lähetystyössä, mediatyössä jne. Helluntaiherätykseen kuuluva Aikamedia on Suomen suurimpia kristillisiä kirjojen, äänitteiden ja lehtien kustantajia.

Kansainvälisesti helluntailaisuus on maailman toiseksi suurin kristillinen liike. Maailman reilusta 2 miljardista kristitystä puolet kuuluu katoliseen kirkkoon ja helluntai/karismaattisten kristittyjen määräksi arvioidaan noin 600 miljoonaa. Helluntailaisuus on nopeimmin kasvava kristillinen liike.

Voit lukea lisää helluntaiherätyksestä osoitteessa: www.suomenhelluntaikirkko.fi

Scroll to Top