Musiikki

”Veisatkaa yhdessä psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja, soittakaa ja laulakaa täydestä sydämestä Herralle ja kiittäkää aina ja kaikesta Jumalaa, Isää, meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.” (Ef. 5:19-20)

Tervetuloa musiikkityön sivuille

Musiikilla on iso merkitys ihmisen elämässä: iloissa ja suruissa. Musiikin kautta voimme ilmaista tunteitamme ja viestittää. Seurakuntamusiikin tarkoituksena on auttaa ihmisiä ilmaisemaan itseään ja tunteitaan Jumalalle. Seurakuntamusiikin tavoite on herättää ihmisissä uskoa, toivoa ja iloa. Pyrkimyksemme on tarjota kattavasti sekä musiikin toteuttamiseen että nauttimiseen mahdollisuuksia.

Seurakuntamusiikki on tavoitteellista ja suunniteltua toimintaa, jota kehittää musiikkipastori yhdessä musiikkitoiminnassa olevien seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnassamme on useita soittotaitoisia ihmisiä, jotka palvelevat yhteislaulujen säestäjinä tilaisuuksissamme. Tilaisuuksissamme on usein myös esilaulaja yhteislauluissa.

Seurakunnassamme on useita musiikillisesti lahjakkaita ihmisiä, joille pyritään tarjoamaan mahdollisuuksia Jumalan ja seurakunnan musiikillisesti. Seurakunnassamme järjestetään erilaisia konsertteja erilaisten kuulijakuntien toiveiden mukaan. Seurakunnassamme toteutetaan myös projektimuotoisesti erilaisia tarpeita ja tilanteita varten musiikkitilaisuuksia.

Seurakuntakuoro

Seurakuntakuoro on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat palvella Jumalaa ja seurakuntaa laulunlahjalla. Seurakuntakuoron tehtävä on elävöittää jumalanpalveluksia ja korottaa Jumalaa seurakuntamme keskuudessa.

Syksyn 2017 aikana kuoromme osallistuu yhteiskristillisen Suomalaisen messun toteuttamiseen.

Nuorten musiikkitoiminta

Nuorten musiikkitoiminta on houseband–tyyppistä bänditoimintaa seurakunnan nuorten tilaisuuksia sekä jumalanpalveluksia varten. Ohjelmisto koostuu sekä ylistyslauluista että muusta kristillisestä nuorisomusiikista. Nuorten bändi on usein mukana myös Kids’ Action –tapahtumissa. Nuorisomusiikkitoiminnasta vastaa Tuomas Kannisto.

Jippii–kuoro

Jippii–kuoro on lapsille tarkoitettu yhteiskristillinen lapsikuoro. Ohjelmisto koostuu pääosin Lasse Heikkilän ja Outi Rossin valmistamasta Jippii–materiaalista. Jippii–kuoron ohjelmistossa on myös muitakin kristillisiä lasten lauluja. Jippii–kuoron tavoite on tuoda Jumalan rakkautta lasten keskuuteen ja tarjota mielekäs musiikkiharrastus lapsille. Jippii–kuorosta vastaa Suvi Hintsanen.

 

Tervetuloa rohkeasti mukaan musiikkitoimintaan!

Forssan helluntaiseurakunta