Lapset

”Pyhää melua.” Näin kerrotaan erään kirkonmiehen kommentoineen lasten ääniin jumalanpalveluksessa. Näin mekin haluamme suhtautua. Lapsilla on oma tärkeä paikkansa seurakunnan elämässä.

Jeesus rakasti lapsia. Raamatussa kerrotaan,  miten Jeesus jopa nuhteli opetuslapsiaan, kun nämä aikoivat estää äitejä tuomasta lapsiaan Jeesuksen siunattavaksi. Seurakuntamme elämässä haluamme huomioida lapset ikätasoisesti, välittää heille sanomaa Taivaan Isästä ja antaa eväitä elämää varten.

Pyhäkoulu sunnuntaisin klo 11 jumalanpalveluksessa

Sunnuntaisin noin klo 11.30 alkaa kuulua pienten jalkojen kopinaa, kun lapset lähtevät omaan kokoontumiseensa, pyhikseen. Pyhäkoulussa lapset kuulevat rakastavasta Taivaan Isästä ja heille tulevat tutuiksi Raamatun tärkeimmät opetukset ja monet kertomukset, joita havainnollistetaan kuvien, nukketeatterin, näyttelemisen, toiminnan ja keskustelun avulla. Lisäksi laulamme, leikimme ja askartelemme.

Vastuuhenkilöt: Johanna Ryhtä, p. 040-964 3248

Royal RangersRoyal_Rangers.svg

RR-toiminta on monipuolista kerhotoimintaa, jossa on mukana myös aimo annos seikkailua ja toimintaa! Royal Rangersit kokoontuvat lauantaisin erikseen ilmoitettuina aikoina.

Vastuuhenkilöt: Marita Rasila, p. 040-724 8719

Kids action camp

Lastentapahtumat

Seurakuntamme on järjestämässä sekä yksin että yhdessä toisten seurakuntien kanssa mukavia koko perheen tapahtumia.  Kuvia aikaisemmista tapahtumista sekä tietoa tulevista jutuista löydät Kids’ Action Forssan Facebook-sivuilta.

Lastenleiri

Kesällä pidettävä lastenleiri on monelle kesän odotettu kohokohta. Hyvät kaverit, monipuolista ohjelmaa, uintia & saunomista, lasten raamikset, iltanuotiot ja monet muut asiat tekevät leireistä unohtumattomia kokemuksia. Kuvia kesän  leiriltä pääset näkemään tästä.

Scroll to Top