18.5. Kipinä-nuortentapahtuma

KIPINÄ lähestyy! Vieraina ovat Atro Hietala joka puhuu ja liidaa ylistystä bändinsä kanssa sekä Miika Sinervo steigerista. Voit tutustua steigeriin lisää
https://steiger.yhdistysavain.fi/. Ilta huipentuu klo 21.30 kun saadaan kuulla hyvää settiä PALMI räppäriltä!

Kipinä on siis Kanta-Hämeen alueen helluntaiseurakuntien yhteinen juttu (❤️‍liekehdintä❤️‍), joka lähtee nyt ensimmäisestä kipinästä liikkeelle, jonka järjestäjinä ovat Forssan & Hämeenlinnan Helluntaiseurakuntien nuorisotyö. Kipinä-nuortenleiri on 16.-18.8. (jossa järjestämässä mukana myös Riihimäen Helluntaiseurakunta), josta tulossa lisäinfoa pian! Loppu syksystä tulossa Kipinä-tapahtuma vuorostaan Hämeenlinnaan.

Käy katsomassa esiintyjien fiiliksiä Fohe Youthin Instagram-sivulta.

Ohjelma:

14.00 Evankeliointikoulutus by steiger
15.00 Evankeliointia / kutsuu jengiä Kipinään
17.00 Purku iltapäivän tapahtumista
18.00 Tauko (kahvila auki, varaa pari euroa mukaan)
19.00 Kipinä-ilta (Atro & band)
21.00 Tauko (kahvila auki, varaa pari euroa mukaan)
21.30 Kipinä-konsertti: PALMI

Lue myös nämä

18.5. Kipinä-nuortentapahtuma

KIPINÄ lähestyy! Vieraina ovat Atro Hietala joka puhuu ja liidaa ylistystä bändinsä kanssa sekä Miika Sinervo steigerista. Voit tutustua steigeriin lisäähttps://steiger.yhdistysavain.fi/. Ilta huipentuu klo 21.30

Lue lisää »

2.5. Ruoka-avun jakoa

Toukokuun ruoka-avun jakaminen on vapun takia kuukauden ensimmäisenä torstaina 2.5. klo 17-18. Ruoan lisäksi on kahvitus ja mahdollisuus keskusteluun.

Lue lisää »

28.4. FamiJumis

FamiJumis on perheiden ja kaikenikäisten yhteinen toiminnallinen perhekirkko sunnuntaina 28.4. klo 16. Alun ohjelmallisen osuuden jälkeen on erilaista toimintaa ja kahvio. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää »
Scroll to Top