20.-23.6. Juhannuskonferenssi

JUHANNUSKONFERENSSIN TEEMANA ROHKEA USKO

Helluntaiseurakuntien Juhannuskonferenssi järjestetään 20.-23.6.2024 jälleen Isossa Kirjassa Keuruulla. Konferenssiin odotetaan yli 20 000 kävijää ja noin 1500 vapaaehtoistyöntekijää. Tapahtuma on avoin kaikille, sen ohjelmassa ja palveluissa on otettu huomioon myös lapset, varhaisnuoret, nuoret, nuoret aikuiset sekä kansainvälinen väki.

Juhannuskonferenssin 2024 teemaksi on valittu ”Rohkea usko” ja sen tunnuskuvaksi leijona. Raamatusta nouseva symboli kuvaa Kristuksen voittoa pahan ja kuoleman valloista ”Juudan leijonana”. Symboli on tuttu mm. C.S. Lewisin Narnia-sarjoista, joissa esiintyy lempeä mutta vahva, toisen puolesta uhrautuva Aslan-leijona.

Kalervo Kummola tuo tervehdyksen
Kristillinen leijonasymboliikka on vuosisatojen saatossa löytänyt tiensä Suomen vaakunaan. Konferenssin lipunnostojuhlaan tuokin tervehdyksen ”kiekkoleijonien” legendaarinen vaikuttaja, Tampereen pormestari Kalervo Kummola.

Konferenssin muita erityistilaisuuksia ovat torstai-illan Elämä ja Valo -missiojuhla, jolla juhlistetaan romanivähemmistön hyväksi 60 vuotta työtä tehnyttä järjestöä. Vähemmistöryhminä olevat kuurot ja kehitysvammaiset huomioidaan puolestaan perjantai-illan diakoniahenkisessä Hyvällä sydämellä -missiojuhlassa. Lauantai-iltana puhuu evankelista Arto Boa, jonka lähetyspolku on vienyt myös isoihin missiotapahtumiin Afrikassa.

Monipuolista musiikkia
Helluntaikonferenssin musiikki on monipuolista ja laadukasta. Suomalaisen ylitysmusiikin aurankärkenä ollut Petri Kosonen lentää Amerikasta perheineen johdattamaan yleisöä ylistykseen. Yksi musiikin helmistä nähdään Sydämeni laulu -tapahtumassa, jossa Teemu Suomisen orkesteri tahdittaa eri solisteja. Perjantain nuortenillan jatkona kuullaan räppiduo Immanuelin yökonsertti.

Konferenssin päätös- ja ehtoollisjuhlassa osallistutaan Lasse Heikkilän Suomalaiseen messuun, jonka esittävät Jyväskylän ja Seinäjoen kuorot myös jousiorkesterin säestyksellä.

Tapahtumaa voi seurata UskoTV:n ja Radio Gospelin kanavilla. Radio Dei lähettää ohjelmaa perjantaina klo 16 ja 19 ja Yle Radio 1:ssä kuullaan konferenssin radiojumalanpalvelus jälkilähetyksenä sunnuntaina 23.6. klo 18.

Tarkempi ohjelma ja muuta tietoa Juhannuskonferenssin nettisivuilta.

Lue myös nämä

20.-23.6. Juhannuskonferenssi

JUHANNUSKONFERENSSIN TEEMANA ROHKEA USKO Helluntaiseurakuntien Juhannuskonferenssi järjestetään 20.-23.6.2024 jälleen Isossa Kirjassa Keuruulla. Konferenssiin odotetaan yli 20 000 kävijää ja noin 1500 vapaaehtoistyöntekijää. Tapahtuma on avoin

Lue lisää »

8.6. Nuorten retki

Forssan Helluntaiseurakunnan järjestämä nuorten kanoottiretki 8.6.Lähtö: Forssan Helluntaiseurakunnalta klo 9.30, josta lähdemme yhteiskyydeillä Saaren kansanpuistoon.Melontareitti Kuivajärvellä ja Pyhäjärvellä, yhteensä noin 6 km.  Palaamme takaisin Forssan Helluntaiseurakunnalle

Lue lisää »

5.6. Ruokajako vähävaraisille

Kesäkuun ruoka-avun jakaminen on kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona 5.6. klo 17-18. Ruoan lisäksi on kahvitus ja mahdollisuus keskusteluun. Heinäkuussa ei ole ruokajakoa. Seuraava kerta on 7.8.

Lue lisää »

18.5. Kipinä-nuortentapahtuma

KIPINÄ lähestyy! Vieraina ovat Atro Hietala joka puhuu ja liidaa ylistystä bändinsä kanssa sekä Miika Sinervo steigerista. Voit tutustua steigeriin lisäähttps://steiger.yhdistysavain.fi/. Ilta huipentuu klo 21.30

Lue lisää »
Scroll to Top