23.3. Kids’ Action -lastentapahtuma

Kevään Kids’ Action -tapahtuma lauantaina 23.3. klo 14-16.30 on täynnä pääsiäisen iloa!

Iltapäivä alkaa yhteisellä osiolla, jossa on esiintymässä Jokioisten seurakunnan lapsikuoro, lisäksi on nukketeatteria jne. Näiden jälkeen lapset (ja aikuisetkin) pääsevät kokeilemaan monenlaisia toimintapisteitä. Lopuksi on vielä yhteinen kokoontuminen, palkintojenjakoa ja muuta mukavaa.

Tapahtuma on kristillinen lastentapahtuma. Se pidetään Talsoilan koululla (Talsoilankatu 34). Sisältö on suunnattu ennen kaikkea alakouluikäisille, mutta kaikki ovat tervetulleita. Tapahtuma on ilmainen.

Lue myös nämä

28.4. FamiJumis

FamiJumis on perheiden ja kaikenikäisten yhteinen toiminnallinen perhekirkko sunnuntaina 28.4. klo 16. Alun ohjelmallisen osuuden jälkeen on erilaista toimintaa ja kahvio. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää »

Kesän 2024 Kids’ Action Camp

Kesän yksi kohokohtia on lastenleiri. Tulevan kesän leiri pidetään 8.-11.7. Kaitalammin leirikeskuksessa.  Leirillä on monenlaista kivaa tekemistä: pelejä, uintia, iltanuotiot, erilaisia aktiviteetteja ja paljon muuta.

Lue lisää »

3.4. Ruoka-avun jakoa

Huhtikuun ruoka-avun jakaminen on tuttuun tapaan kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona 3.4. klo 17-18. Ruoan lisäksi on kahvitus ja mahdollisuus keskusteluun.

Lue lisää »
Scroll to Top