Pääsiäisen tilaisuudet

Pääsiäinen. Jeesuksen kuolema ja ylösnousemus meidän pelastukseksemme on kristinuskon tärkein sanoma. Pääsiäisen tapahtumia saamme elää todeksi monella tavalla. Torstaina 28.3. klo 18 on yhteysilta, jossa yhteisen ruoan äärellä saamme viettää ehtoollista ja jakaa ajatuksiamme Jeesuksen kärsimystiestä. Perjantaina 29.3. klo 18 on ”Minun Vapahtajani” -musiikkitilaisuus Sunnuntaina 31.3. klo 11 on ”Jeesus

Lue lisää »

24.3. Afrikan tähdet – kertomuksia vainotun seurakunnan elämästä

Islamistinen terrorismi aiheuttaa levottomuutta Afrikassa. Vaikka Boko Haram on heikentynyt, Isisiin ja Al-Qaidaan verkostoituneiden ryhmien iskut lisääntyvät. Terrorismi yhdessä ilmastonmuutoksen aiheuttamannälän ja eriarvoistumisen kanssa enteilevät vaikeita aikoja. Islamin maltillisten ja väkivaltaisten suuntaustenvälinen taistelu vaikuttaa voimakkaasti maanosan tulevaisuuteen. Mitä kaikki tämä tarkoittaa uskonnonvapauden sekä kristittyjen ja erityisesti islamista kristinuskoonkääntyneiden kannalta? Marttyyrien

Lue lisää »

23.3. Kids’ Action -lastentapahtuma

Kevään Kids’ Action -tapahtuma lauantaina 23.3. klo 14-16.30 on täynnä pääsiäisen iloa! Iltapäivä alkaa yhteisellä osiolla, jossa on esiintymässä Jokioisten seurakunnan lapsikuoro, lisäksi on nukketeatteria jne. Näiden jälkeen lapset (ja aikuisetkin) pääsevät kokeilemaan monenlaisia toimintapisteitä. Lopuksi on vielä yhteinen kokoontuminen, palkintojenjakoa ja muuta mukavaa. Tapahtuma on kristillinen lastentapahtuma. Se pidetään

Lue lisää »

11.2. Entisten nuorten ystävänpäivätreffit

Ystävänpäivänä on kiva nähdä vanhoja ja uusia ystäviä! Pienellä varaslähdöllä ystävänpäivään pidetään entisten nuorten ystävänpäivätreffit su 11.2. klo 17 Forssan helluntaiseurakunnassaIlta alkaa nyyttäreillä ja jatkuu monenlaisella yhteisellä tekemisellä ja jutustelulla sekä musisoinnillaMuistathan ilmoittautua 7.2. mennessä numeroon 050-386 9939! Ja vinkkaa ilmoittautuessasi, mitä olet tuomassa.Tuu mukaan! Olisi kiva nähdä juuri sinua !Ps.

Lue lisää »

7.2. Ruoka-avun jakoa

Helmikuun ruoka-avun jakaminen on tuttuun tapaan kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona 7.2 klo 17-18. Ruoan lisäksi on kahvitus ja mahdollisuus keskusteluun.

Lue lisää »

21.1. International service

Welcome to join us on Sunday January 21 at 4pm. Our meeting consists of worship, Bible study and fellowship. You are warmly welcome to participate! Our international community has people around the world. For more information, please contact, Rose Ipia, 040-913 7513.

Lue lisää »

21.1. Yhteiskristillinen rukousilta

Tammikuussa on pereinteinen kristittyjen yhteyden maailmanlaajuinen rukousviikko. ”Rakasta Herraa, Jumalaasi … ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.” (Luuk. 10:27) Täällä Forssassa kokoonnumme Forssan kirkkoon sunnuntaina 21.1. klo 18. Illan aikana kuullaan eri seurakuntien puheenvuoroja ja musiikkiesityksiä sekä rukoillaan yhdessä. Illan päätteeksi on teetarjoilu.

Lue lisää »

16.1. Lähetysilta ”Pakistanin haaste”

Pakistan on haastava maa kristityille. Kuitenkin Jumala tekee siellä ihmeellisiä asioita. Tiistaina 16.1. klo 18 saamme kuulla kertomuksia ja nähdä kuvia Toma Flyktigin matkasta Pakistaniin viime vuoden syksyltä. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja rukoilemaan lähetystyön puolesta!

Lue lisää »

9.-11.1. Rukouspäivät

Vuosi on hyvä aloittaa yhdessä rukoillen. Me emme vielä tiedä loppuvuoden asioita, mutta Jumala tietää. Pyydetään häneltä niin johdatusta kuin varjelustakin seurakunnalle ja omaan elämään. Rukouspäivien tiistaista 9.1. torstaihin 11.1. aikana rukouskokoukset joka päivä klo 12 ja 18. Tervetuloa mukaan rukoilemaan!

Lue lisää »

17.12. Koko perheen joulujuhla

Joulu on juhlaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Suurin juhlan aihe on Jumalan rakkaus meitä kohtaan, että hän lähetti Jeesuksen tänne maan päälle. Tästä suuresta lahjasta koko ihmiskunnalle saadaan iloita sunnuntaina 17.12. klo 16. Juhlaohjelman jälkeen on joupuuro ja joulutortut.

Lue lisää »

9.12. Matkalla jouluun

Tervetuloa monipuoliseen koko perheen joulutapahtumaan. Tapahtuma on lauantaina 9.12. klo 10-15. Tapahtumassa on mm.– myyjäiset– kahvio ja makkaranpaistoa– kokemuksellinen joulukertomus – koe, elä ja syvenny joulun suureen sanomaan– mukana Ukrainasta paenneiden myyjäispöytä, voit tukea heitä ostamalla heidän valmistamiaan tuotteita– lauletaan yhdessä joululauluja klo 11 ja 14– opi tekemään karjalanpiirakoita! Valmiit

Lue lisää »

3.12. Entisten nuorten pikkujoulut

Pikkujoulut ja vanhat kaverit! Tästä ei enää joulunaloitus parane. Tervetuloa mukaan entisten nuorten pikkujouluihin meksikolaisella twistillä! Ilta alkaa yhteisellä syömisellä ja jatkuu monenlaisella yhteisellä tekemisellä ja jutustelulla. Sokerina pohjalla on Sampsa Simpasen stand up -esitys!! Varaa päähäsi sombrero – paras palkitaan illan aikana! Muistathan ilmoittautua 30.11. mennessä numeroon 050-386 9939!

Lue lisää »

5.12. Ruoka-avun jakoa

Joulukuun ruoka-avun jakaminen on poikkeuksellisesti jo kuukauden ensimmäisenä tiistaina 5.12. Kellonaika on tuttu klo 17-18 samoin tapahtuman sisältö: ruoan lisäksi on kahvitus ja mahdollisuus keskusteluun.

Lue lisää »

25.11. Kids’ Action

Syksyn Kids’ Action -tapahtuma lauantaina 25.11. klo 14 Talsoilan koululla on taas täynnä sähäkkää toimintaa mutta myös lepoa ja rauhaa. Iltapäivä alkaa yhteisellä osiolla, jossa on musiikkia, näytelmää jne. Näiden jälkeen lapset (ja aikuisetkin) pääsevät kokeilemaan monenlaisia toimintapisteitä. Lopuksi on vielä yhteinen kokoontuminen, palkintojenjakoa ja muuta mukavaa. Sisältö on suunnattu

Lue lisää »

18.11. Kohdataan! – Peruutettu

Tapahtuma pyritään järjestämään keväällä! Diakonisessa koulutuspäivässä saamme kurkistuksia viittomakielisten maailmaan ja voimme luoda uusia yhteyksiä kuulevien ja viittomakielisten välille. Päivä on tarkoitettu sekä kuuleville että viittomakielisille. Päivän opetukset ohjaavat ja rohkaisevat toistemme kohtaamiseen ja näitä saamme harjoitella ihan käytännössäkin. Ohjelma: 9.30 Aamukahvit10.00  Avaus, Tommi Hintsanen10.15  Opetus 1 + keskustelua: Lähimmäinen! Kuinka

Lue lisää »

4.10. Ruoka-avun jakoa

Lokakuun ensimmäisenä keskiviikkona 4.10. on tuttuun tapaan ruoka-avun jakoa klo 17-18. Erilaisten ruokatuotteiden lisäksi on kahvitus ja mahdollisuus keskusteluun. Seuraava kerta on 1.11. klo 17-18.

Lue lisää »

9.7. ”Tulevaisuus & Toivo” -torijumalanpalvelus

Forssan seudun kristityt kertovat löytämästään toivosta Forssan torilla sunnuntaina 9.7.kello 16. Tilaisuudessa kuullaan henkilökohtaisia kokemuksia siitä, mitä hyvää uskoJeesukseen tuo tämän levottoman ja epävarman ajan keskellä. Myös yleisö pääsee osallistumaan yhteislauluihin. Niiden lisäksi kuullaan puhe, lauluesityksiäsekä henkilökohtaisia kokemuksia uskoontulosta. Tarjolla on myös mahdollisuus saadahenkilökohtaista rukousapua. Ohjelman jälkeen on kahvitarjoilu. Sateen

Lue lisää »

21.5. International service

Welcome to join us on Sunday May 21 at 3pm. Our meeting consists of worship, Bible study and fellowship. You are warmly welcome to participate! Our international community has people around the world. For more information, please contact, Rose Ipia, 040-913 7513.

Lue lisää »

21.5. Kastejuhla

Jeesuksen lähetyskäsky tehdä kaikki kansat hänen opetuslapsikseen kastamalla ja opettamalla on voimassa edelleen. Raamatun opetuksen mukaan uskomme, että ihminen kuulee evankeliumin, ottaa sen vastaan ja syntyy uudesti ja käy kasteella. Sunnuntaina 21.5. klo 11 saamme juhlistaa yhdessä uusien Jeesuksen seuraajien kanssa heidän kastettaan. Kasteesta voit lukea tarkemmin Suomen helluntaikirkon sivuilta

Lue lisää »

28.5. Mistä voima elämään?

Helluntaipäivä on merkittävä päivä. Jeesuksen seuraajat saivat silloin kokea Pyhän Hengen täyteyden, joka muutti heidän elämänsä. Jeesus oli luvannut heille ”voiman korkeudesta”. Sama lupaus on voimassa meille tänäkin päivänä. Helluntaina 28.5. pureudutaan Pyhän Hengen täyteyteen: klo 14.00 ”Helluntain todellisuus”, alustusta ja keskustelua klo 16.00 ”Mistä voima elämään?”

Lue lisää »

7.6. Ruoka-avun jakoa

Kesäkuun ensimmäisenä keskiviikkona 7.6. on tuttuun tapaan ruoka-avun jakoa klo 17-18. Erilaisten ruokatuotteiden lisäksi on kahvitus. Heinäkuussa ruokajako on kesätauolla. Seuraava kerta on 2.8. klo 17-18.

Lue lisää »

Ilmoittautuminen Kids’ Action Camp -lastenleirille

Kesä on lähestymässä ja yksi kesän kohokohdista on tietysti lastenleiri. Leiri pidetään tänä kesänä ma-to 3.-6.7. Kaitalammin leirikeskuksessa. Leiri on tarkoitettu 7-14-vuotiaille (eli vuosina 2009-2016 syntyneille). Leirin ohjelmaan kuuluvat raamikset, joissa opitaan rakastavasta Jumalasta, uintia ja saunomista, monenlaista peliä ja touhua, ratkiriemukkaat iltanuotiot ja paljon muuta. Leirin hinta on 60€

Lue lisää »

28.4. FamiJumis

FamiJumis on perheiden ja kaikenikäisten yhteinen toiminnallinen perhekirkko sunnuntaina 28.4. klo 16. Alun ohjelmallisen osuuden jälkeen on erilaista toimintaa ja kahvio. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää »

14.4. Elämä ja Valo ry 60 vuotta juhlatilaisuudet

Sunnuntaina 14.4. on tulossa todella mielenkiintoinen päivä. Silloin saamme vieraaksi 60-vuotisjuhlia viettävästä Elämä ja Valo ry:stä hyviä puhujia ja laulajia. He ovat mukana klo 11 jumalanpalveluksessa ja iltapäivän musiikkijuhlassa klo 14. Välissä on ruokailu. Tervetuloa! Elämä ja Valo ry on helluntailiikkeen romanityötä tekevä järjestö. Voit lukea lisää heidän kotisivuiltaan www.elamajavalo.fi.

Lue lisää »

Kesän 2024 Kids’ Action Camp

Kesän yksi kohokohtia on lastenleiri. Tulevan kesän leiri pidetään 8.-11.7. Kaitalammin leirikeskuksessa.  Leirillä on monenlaista kivaa tekemistä: pelejä, uintia, iltanuotiot, erilaisia aktiviteetteja ja paljon muuta. Leirin raamiksissa ja rukoushetkissä saadaan oppia tuntemaan rakastavaa ja hyvää Jumalaa.  Tarkempia infoja saat klikkaamalla oheista mainosta. Ilmoittautumaan leirille pääset tästä linkistä.

Lue lisää »

3.4. Ruoka-avun jakoa

Huhtikuun ruoka-avun jakaminen on tuttuun tapaan kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona 3.4. klo 17-18. Ruoan lisäksi on kahvitus ja mahdollisuus keskusteluun.

Lue lisää »
Tilaisuuksia
Scroll to Top